Sinterklaas

De Sinterklaastijd is een periode voor gezellig samenzijn. En wat is voor de kinderen spannender dan Sinterklaas zélf op bezoek te krijgen.

Of het nu op uw werk is, bij u thuis, in uw winkel, een zorgcentrum of op de vereniging, het bezoek van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten is voor iedereen een hoogtepunt van het Sinterklaasfeest!

Wij organiseren dit voor u in ons Knotsenburg (regio Grave - Nijmegen).
Wij bereiden ons op elk bezoek voor middels de informatie die u ons enkele dagen voor het bezoek doet toekomen.

Aan bedrijven en verenigingen bieden wij onze enthousiaste Pietenshow van 1,5 uur aan. In deze show is steeds de geluid-installatie inbegrepen. 

Een huisbezoek is kleiner opgezet, meer gericht op het gezin en duurt een half uur. Zo willen wij u en de kinderen een optimale belevenis bieden met onze Sinterklaas mogelijkheden. 

De Sint met zijn vertrouwde Pieten team zorgen voor een glimlach op het gezicht van iedereen die we bezoeken. 
De kosten voor een huisbezoek van een half uur bedragen € 38,-
De kosten voor de Pietenshow zijn afhankelijk van uw wensen. Hierover verstrekken wij graag informatie nadat u uw wensen bij ons heeft kenbaar heeft gemaakt.


De Sint heeft natuurlijk ook een agenda-piet die dit allemaal voor hem organiseert. Voor het reserveren van Sinterklaas of het opvragen van meer informatie, kunt u een email sturen naar de agenda piet via;sinterklaas(at)swerteschaop.nl